Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de NICE Recording eXpress.


Bekijk overzicht
Red Box Quantify Recording Suite

Quantify Recording Suite


De Red Box Quantify Recording Suite geeft u toegang tot een complete set van spraak- en data opname toepassingen ontworpen om uw organisatie te helpen, ongeacht de grootte, alle interacties vast te leggen, te voldoen aan de regelgeving, kwaliteit te monitoren, interactie analyses uit te voeren en statistieken te bekijken.

Vertrouwd door bedrijven en organisaties in meer dan de helft van alle landen over de gehele wereld. Quantify is compatibel met alle toonaangevende (tele)communicatieplatforms en is eenvoudig te integreren, met flexibele installatie-opties. Installeren op uw eigen server, een pre-built Red Box recorder of virtualiseren. 

Red Box Quantify is volledig schaalbaar, ontworpen om te groeien met uw organisatie. Alle gegevens worden versleuteld opgeslagen voor uw veiligheid, voldoen aan de gestelde regelgeving om in rechtbanken toegelaten te worden en kunnen veilig worden gearchiveerd voor zo lang als je het nodig is!

Krachtig en toch eenvoudig te gebruiken

 

De Quantify Recording Suite's intuïtieve webgebaseerde interface geeft u de tools die u nodig heeft om snel gesprekken te kunnen monitoren en terug te kunnen zoeken met minimale inspanning! Luister snel opgenomen gesprekken terug, zie daarbij wat er op het scherm van uw agent gebeurde middels de schermopname mogelijkheid, reconstrueer gesprekken vanuit verschillende bronnen, markeer eenvoudig opnames en gebruik tools voor evaluatie en coaching  van uw medewerkers.

Live monitoring

 

Middels Quantify Recording Suite’s - Live Acquire kunnen supervisors of teamleiders een agent of toestel eenvoudig monitoren en middels één enkele klik het gesprek live naar hun eigen PC speakers of headset streamen en zo meeluisteren met het gesprek wat momenteel gaande is!

Red Box Quantify - Live monitoring

Een venster in uw organisatie

 

Quantify Recording Suite is voorzien van een visuele tijdlijn die u overzicht geeft van wat er gebeurt in uw recording systeem, zo kunt u snel zien wat uw call volumes zijn, duraties van gesprekken en nog veel meer statistieken.

Quality management and audio analytics

 

Met Quantify QM ™ kunt u de kwaliteit van de dienstverlening en opleiding in uw contact center verbeteren. Met deze tool kunt u eenvoudig beoordelingsformulieren opstellen en uw agenten gaan evalueren en beoordelen, inclusief live monitoring en gesynchroniseerde audio en schermopname!

Quantify AudioSearch breidt de capaciteit van Quantify Recording Suite nog verder uit. Hiermee kunt u voice content en meta data zoeken zodat de juiste gesprekken kunnen worden opgehaald voor onderzoek, geschillenbeslechting en trainingsdoeleinden. Gebruikt in combinatie met de Quantify QM™ applicatie biedt dit een krachtig hulpmiddel voor het vinden en plannen van gespreksevaluaties, dat bespaart u weer tijd en moeite.