Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de NICE Recording eXpress.


Bekijk overzicht
Quantify QM

Waarom Quantify QM

 

  • Eenvoudig op te zetten Quality Monitoring formulieren met verschillende templates!
  • Compleet configurabele QM formulier opties om aan de eisen van iedere organisatie te voldoen. Denk aan secties, wegingspercentages, vraagtypen, etc.
  • Efficiënte workflow voor eenvoudig en effectief gebruik van uw tijd
  • Automatische selectie van de juiste gesprekken zodat uw teamleider meteen aan de slag kan met de beoordeling.
  • Periodieke verslagen kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks naar zowel agent evaluator verzonden worden om zo de prestaties, scoring en opleidingbehoeften te volgen.
  • Kosteneffectieve QM oplossing voor gespreks- en schermopname vanaf 10 agenten.
  • Volledig schaalbaar: Verschillende mogelijkheiden om de oplossing in te passen in uw IT infrastructuur en uitbreidbaar op ieder moment.

Red Box Quantify - Quality Monitoring Red Box Recorders Quantify QM is ideaal voor klanten die een eenvoudige maar effectieve oplossing voor call evaluatie, beheer, rapportage en coaching willen. Gebruikmakend van de nieuwste web-based technologie, Quantify QM vereist geen specialistische kennis!

  • Onderdrukking van opname voor PCI compliance, waardoor audio en schermopanem onderdrukt wordt op het moment dat bijvoorbeeld creditcardgegevens worden behandeld.
  • Screen recording te combineren met gespreksopname en later gesynchroniseerd af te spelen;
  • All-in-one web-based interface, QM is later eventueel te activeren!

Quantify QM is een licentie optie binnen de Red Box Quantify oplossing en dus eenvoudig te activeren. De QM applicatie is dus volledig geintergereerd met het Red Box Quantify pakket. U kunt vooraf definieren welke gesprekken u klaar wilt laten zetten voor een beoordeling door de planningsassitent te gebruiken, dit maakt het beoorderlingsproces snel en eenvoudig!

Om een ​​veilige, compliant oplossing te garanderen, worden opnamen bewaard binnen de architectuur van de recorder; Quantify QM verbindt simpelweg evaluaties met opnamen voor het beoordelen en evalueren met behulp van volledig aanpasbare sjablonen en scoremethoden. Red Box Quantify - Quality Monitoring

Coaching en Training

 

Uitgebreide rapportage mogelijkheden zijn standaard, net als het intuïtieve coachingspakket welk u voorziet van tips and de mogelijkheid geeft om de agent direct van feedback te voorzien met daarbij eventueel bijbehorende trainingsdocumentatie.